Over ons

Welkom op onze website! 
Wij zijn de Specialist in Kwaliteitspaardendekens. Bij ons kunt U terecht voor een groot assortiment paardendekens. Bekijk ons uitgebreid ASSORTIMENT.  

De LuBa paardendekens worden door ons zelf ontworpen en in eigen beheer geproduceerd. Alvorens een nieuwe deken (model/ontwerp) in volledige productie te nemen worden ze eerst een seizoen gedragen door onze eigen paarden. Hierdoor zijn wij in staat om uiteindelijk de deken een ideale pasvorm te geven. We zijn voortdurend bezig met verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen, Dit resulteert  regelmatig in nieuwe modellen.

Friese paarden zijn al vele jaren een grote liefhebberij van de eigenaren van LuBa paardendekens. Doordat er mede door eigen ervaring en door berichten uit de Friese paardenwereld grote behoefte was aan een "echte FRIESE paardendeken", zijn we 15 jaar geleden gestart met de ontwikkeling hiervan. 
We beschikken inmiddels over een groot assortiment FRIESE paardendekens, welke geheel ontworpen zijn aan hun typische bouw. De meeste modellen zijn omzoomd met een sjieke Friese bies. 

Ook leveren wij reclamedekens voor bedrijven en evenementen geheel volgens uw wens. Voor het sponseren van paardenevenementen zouden wij bereid kunnen zijn om dekens beschikbaar te stellen tegen kostprijs. neem hiervoor contact met ons op. 

Heeft u specifieke wensen? 
laat het ons weten!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »