Betaalmethoden

Welke betaalmogelijkheden bieden wij aan?
Wij bieden u veel verschillende moglijkheden om te betalen zodat er niet alleen voor onze Nederlandse klanten maar ook voor onze buitenlandse klanten altijd een passende mogelijkheid om te betalen is te vinden.
Uw online betaling wordt afgehandeld door BUCKAROO.
Zo kunt u betalen met: 
- iDeal: Veilig betalen via internetbankieren via je eigen bank.
- PayPal - VISA - Mastercard : Veilig betalen met je PayPal account.
- Sofort Übeweisung (Duitsland)
- Giropay (Duitsland)
- Bancontact/Mister (België)
- Overschrijving: U ontvangt een extra email met  een factuur om de betaling via overschrijving     per bank te voldoen.
Voor sommige betaalmethode moeten we helaas een deel van de kosten doorberekenen, u kunt altijd kiezen voor een gratis betaal mogelijkheid
 

 

Is mijn online betaling veilig?

Uw online betaling wordt afgehandeld door BUCKAROO. BUCKAROO maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en BUCKAROO zorgt voor de afhandeling van uw transactie. BUCKAROO is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

 

Veilig online betalen via Payment Service Provider BUCKAROO

BUCKAROO maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en PayPal, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. BUCKAROO is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

 

Secure online payments with Payment Service Provider BUCKAROO

As a Payment Service Provider, BUCKAROO offers merchants the possibility to offer all kinds of payment methods, such as iDEAL and PayPal, in their webshop. This way, you as a consumer can do your online transaction to www.luba-paardendekens.nl in a safe and sound payment environment. BUCKAROO is only responsible for the handling of your online payment and does not have any influence on the delivery of your online ordered products and services.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »